top of page

ARX 45-2c

Ammann ARX 45-2C

Ammann ARX 45-2C Tandem Roller gör det enkelt för förare att arbeta bredvid hinder som trottoarkanter. Det är en kombinationsvält, med en trumma fram och pneumatiska däck bak.


Välten, med en valsbredd på 1380 mm (54,3 tum), har en ny ledad led som möjliggör snabb valsjustering från in-line till offset-konfigurationer. Rullar som är förskjutna kan arbeta nära hinder. Justeringen mellan in-line och offset-konfigurationer görs manuellt och är lätt för operatörer att göra.


Kombinationsfunktionen ger ett antal extra fördelar. Däcken ger en knådande effekt, till hjälp vid vissa typer av asfaltblandningar och temperaturer. Däcken är också exceptionella när det gäller att täta leder.


Välten har Kubota-motorer som uppfyller US Tier 4 Final emissionsstandarder och är EU Steg V, och EU Steg IIIA/US EPA Tier 4 interim. Den inkluderar en intuitiv instrumentpanelslayout, en ny design av maskinens fram- och baksida och ett nytt LED-ljussystem. Minskade ljudnivåer förbättrar förarens säkerhet, liksom det nya ljussystemet.

..........


Motor: EU Stage V | EU Stage IIIA

Trumbredd: 1380 mm

Vikt: 4320 kg

bottom of page