top of page

Ammanns Elektroniska Produkter - Optimal Prestanda med Miljöhänsyn

Ammann är ett namn som förknippas med överlägsen kvalitet och innovation inom byggbranschen. Med deras senaste linje av elektroniska produkter tar de nu sitt engagemang för prestanda och miljövänlighet till nya höjder.Ammann eAPF 12/40 och eAPF 12/50 levererar en maximal vibrationsfrekvens på 100 Hz – identisk med bensinversioner av de framåtgående maskinerna.
Ammann eAPF 12/40


  1. Miljövänlig Konstruktion för Hållbart Byggande Ammanns elektroniska produkter är utformade med hänsyn till miljön. Genom att integrera avancerade teknologier för bränsleeffektivitet och utsläppsminimering minskar de miljöpåverkan utan att kompromissa med prestanda. Detta innebär att användarna kan arbeta med gott samvete, medvetna om att deras arbete bidrar till en renare och grönare framtid.

  2. Användarvänlig Design för Effektivitet och Komfort En av Ammanns främsta prioriteringar är att göra sina produkter så användarvänliga som möjligt. Med intuitiva gränssnitt och ergonomisk design kan operatörerna effektivt styra och övervaka maskinerna utan onödiga komplikationer. Dessutom erbjuder Ammanns elektroniska produkter överlägsen komfort under användning, vilket minskar trötthet och ökar produktiviteten under långa arbetspass.

  3. Avancerade Funktioner för Optimal Prestanda 𝘦ATR 68, 𝘦ARX 26-2 , 𝘦APF 12/40 och 𝘦APF 12/50 är alla utrustade med avancerade funktioner som optimerar prestanda och resultat. Från precisionsteknik för jämn komprimering till smarta sensorer som övervakar driftsförhållandena i realtid, dessa maskiner är utformade för att leverera konsekvent hög kvalitet och effektivitet på varje arbetsplats.

  4. Energieffektiva System för Minskade Driftskostnader Ammanns elektroniska produkter är utrustade med energieffektiva system som inte bara minskar miljöpåverkan utan också sänker driftskostnaderna för användarna. Genom att minska bränsleförbrukningen och optimera resurseffektiviteten ger dessa maskiner enastående ekonomiska fördelar på lång sikt, vilket gör dem till ett lönsamt val för både små och stora företag.

  5. Kontinuerlig Innovation och Support för Kundnöjdhet Ammann är dedikerade till kontinuerlig innovation och kundsupport för att säkerställa maximal kundnöjdhet. Med regelbundna uppdateringar och förbättringar av sina produkter samt en omfattande serviceinfrastruktur, kan användarna lita på Ammann för att möta deras behov och överträffa deras förväntningar, varje gång.


eARX 26-2 Light Tandem Roller har en helt elektrisk drivning som kan fungera i upp till 8 timmar – och ibland längre – utan att laddas. Med en arbetsvikt på 2640 kg (5820 lb) är den stor för en maskin med elektrisk drivning.
Ammann eARX 26-2


Sammanfattningsvis erbjuder Ammanns elektroniska produkter enastående fördelar för användare som strävar efter både prestanda och miljöansvar. Med avancerad teknologi, användarvänlig design och dedikerad support är dessa maskiner det perfekta valet för alla som vill ha bästa möjliga resultat på byggarbetsplatsen. Vi på Stig Machine har ett stort utbud av Ammanns elektroniska sortiment och hjälper dig gärna hitta just rätt maskin för dina behov. Kontakta oss här eller slå oss en signal på 0171-544 00

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page