top of page

ARX 45-2

Ammann ARX 45-2

Ammann ARX 45-2 Tandem Roller gör det enkelt för förare att arbeta bredvid hinder som trottoarkanter.


Välten, med en valsbredd på 1380 mm (54,3 tum), har en ny ledad led som möjliggör snabb valsjustering från in-line till offset-konfigurationer. Rullar som är förskjutna kan arbeta nära hinder. Operatörer behöver bara titta på en trumma, att veta att den andra kommer att vara ett säkert avstånd från hindret. In-line-inställningen, som möjliggör jämn fördelning av packningskrafter, är att föredra på mer öppna arbetsplatser.


Justeringen mellan in-line och offset-konfigurationer görs manuellt och är lätt för operatörer att göra. Ledleden, som möjliggör in-line/offset-justering, är underhållsfri.


Välten har en intuitiv instrumentpanelslayout, en ny design av maskinens fram- och baksida och ett nytt LED-ljussystem. Sänkta ljudnivåer förbättrar förarens säkerhet, liksom det nya ljussystemet och ett nytt skyddsräcke på instrumentbrädan.


ANVÄNDNING AV BIOBRÄNSLE

Ammanns dieselförbränningsmaskiner kan använda vätebehandlad vegetabilisk olja (HVO), ett biobränsle tillverkat av avfall som minskar CO2-utsläppen med upp till 90 %


..........


Motor: Kubota 32.8 kW (44 HP)

Trumbredd: 1380 mm

Vikt: 4690 kg

bottom of page