top of page

KONTAKT

Som kund hos oss har du garanterat tillgång till snabb service från våra kompetenta mekaniker. Vi tar hand om allt från reparationer, reservdelsbyten till löpande underhåll. Vår målsättning är att vara bäst på service, därför är snabb och bra service en av våra viktigaste hörnpelare. Bra service är av avgörande betydelse för att undvika driftstopp och produktionsstörningar.

Säkraste sättet att nå oss är genom att ringa: 0171-544 00

SÄLJ

RESERVDELAR

Bra service förutsätter god tillgång till reservdelar. Dagens avancerade
maskiner ställer höga krav på precision, prestanda och funktionalitet.
Ett stort lager av reservdelar är därför en viktig del a värt serviceerbjudande. Vi uppdaterar och kompletterar ständigt vårt lager för att hålla jämna steg med marknadens tekniska utveckling och tillgodose vara kunders behov.

SERVICE

Bra service är av avgörande betydelse för att undvika driftstopp och
produktionsstörningar. Dagens maskiner kännetecknas av avancerad teknologioch komplicerade designlösningar för att uppfylla de all hårdare miljökraven.Det handlar även om förarens arbetsmiljö.

Ökade krav pã kapacitet och prestanda bidrar också till att en alltmer komplexteknikutveckling. Rätt underhåll och fortlöpande justeringar av maskinen äralltså av största vikt. Vår absoluta målsättning för dig som kund är maximallönsamhet och minimala driftstopp. Allt för att ditt maskinägande ska vara såenkelt och bekymmerslöst som möjligt.

ADMINISTRATION

KONTAKTA OSS

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!

bottom of page