top of page

9027FE

Let´s talk change!

Om du läser detta, då med all sannolikhet du överväger att byta till elmaskiner.

Men hur går man tillväga? Vem erbjuder bäst maskiner, support och rådgivning? Vem erbjuder bästa totala ägandekostnaden? Vilken typ av avkastning på investeringar kan du förvänta dig? Som ledare inom elektriska maskiner och infrastrukturteknik tror vi att vi kan guida dig igenom varje steg i ditt byte till el. Våra globala prioriteringar för energi förändras snabbt, med antagandet av elektrisk kraft accelererar bortom alla andra källor. För våra kunder, byte till el är en strategisk förändring till det bättre.

 

ÄNDRA FÖR ENKELHET MED 'PLUG & PLAY'

Vi hjälper dig att byta till el genom att erbjuda en enkel plug-and-play-lösning, perfekt anpassad för att leverera optimal prestanda, ekonomi och säkerhet.

ÄNDRA FÖR EN SÄKRARE LÖSNING

Att byta till el ger dig de uppenbara fördelarna med noll utsläpp och noll dieselkostnader, men vår nya design för 9027FE går ännu längre.

"Tyst" är ett djärvt påstående, men bullerprestandatester visar att inre och yttre buller och vibrationer är försumbara jämfört med traditionella maskiner. Noll brus är vårt mål, och den nya 9027FE kommer inom en viskning för att uppnå det.


SÄKERHET UTAN KOMPROMIS

El kan vara farligt, men vi har gått längre för att hålla operatören och arbetsplatsen säkrare. Vårt litiumjärnfosfatbatteri har testats till det yttersta och klarar rigorösa säkerhet, tillförlitlighet, stöt- och vatten- och brandmotståndstester med lätthet. Med en snygg, noll svanssving och bomsvängdesign kan 9027FE arbeta på de trångaste platserna utan att orsaka olyckor för människa eller maskin.


Tjänstevikt 2680 kg

Batteri: 20,6 kWh Lithium Ion Phosphate

Standard skopstorlek: 90 l

Maximalt grävdjup: 2,857 mm

Arbetstid: ca 4 timmar

bottom of page